Websitebouwer in Friesland

Als (startende) ondernemer heb je natuurlijk behoefte aan een website maar om daar nu direct de hoofdprijs voor te betalen zie je ook niet zo zitten. Snap ik heel goed. Daarom bouw ik betaalbare websites tegen een vaste prijs. Mijn naam is Lilian de Keyzer en ben websitebouwer in Friesland. Ik help je graag aan de website die jij in gedachten hebt!

Zelf een website maken lijkt logisch; wie snapt nu beter wat je wilt dan jij?

Daarom begin je vol goede moed aan je eigen droomwebsite. Urenlang bekijk je tutorials op YouTube. Lees je handleidingen van hier tot Tokio en je hebt zelfs duur betaalde software aangeschaft; daar zou wel eens de sleutel kunnen liggen! Totdat de dag komt dat je denkt: met die site wordt het niks. Je realiseert je dat je ontzettend veel tijd verspild hebt, tijd die je veel beter had kunnen besteden. En die droomwebsite? Geen nood, die komt er wel. Neem contact met me op en laten we aan de slag gaan!

Een betaalbare website tegen een VAST tarief? Het kan!

Heb je het ook een beetje gehad met die vage uurtarieven waarbij de verhoudingen voor jouw gevoel soms zoek zijn? Ik ook! Daarom doe ik het anders: ik werk niet met onduidelijke uurtarieven maar met vaste prijzen. Zo weet je vanaf het begin waar je aan toe bent!

Webshop

Bied je producten of diensten aan die je graag online verkoopt? Ik kan voor jou een soortgelijke webshop bouwen waarbij je zelf makkelijk producten toevoegt. Je krijgt een video-instructie mee waarin ik stap voor stap laat zien hoe je zelf producten toevoegt of aanpassingen verricht.

De webshop bouw ik in Elementor Pro waarbij ik gebruik maak van WooCommerce. De verkoop op je site verloopt automatisch, 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Betaalbare website webdesign Friesland

Recent afgeronde projecten

Wat zeggen klanten over mij?

Offerte aanvragen

Heb je een website in gedachten die bestaat uit maar 1 pagina of juist veel meer? Dat kan ook natuurlijk! Vraag – geheel vrijblijvend – hier je offerte aan!

Veelgestelde vragen

Voorlopig hanteer ik vaste prijzen, de klant vindt het prettig om direct te weten waar hij/zij aan toe is. Een site van 6 pagina’s kost €725,-. Denk aan bijvoorbeeld:

Home
Diensten
Over mij
Blog
Contact
Privacyverklaring

Natuurlijk bouw ik ook grotere sites. Wil je een site van 12 of 20 pagina’s? Geen probleem! Neem contact met me op en dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn!

Een webshop kost €1425,-.

In principe 3 maar ik ben flexibel en meedenkend genoeg om daar wat meer van te maken! Tijdens het bouwen houd ik je op de hoogte van mijn vorderingen en ontvang ik van jou feedback die ik direct verwerk op de site.

Ja. Ik geef je een videohandleiding mee waarin ik stap voor stap laat zien hoe je zelf een tekst of foto wijzigt.

Een site is nooit echt helemaal ‘af’. Eigenlijk kun je een site vergelijken met een plant die je moet onderhouden. Zo’n site heeft ook regelmatig onderhoud nodig: updates, beveiliging in de gaten houden, back-ups maken. Met een onderhoudsabonnement ben je van de ‘verzorging’ af!

Ja natuurlijk kan dat, stel je voor! In dat geval leg ik uit hoe je zelf de site update. Mocht je mijn hulp voor iets anders nodig hebben reken ik mijn standaard uurtarief (€65,-).

Ja. Als je geen zin hebt om zelf een tekst of foto aan te passen doe ik dat voor je. Hierbij moet ik even vermelden dat dit natuurlijk niet wekelijks of maandelijks moet gebeuren maar incidenteel is dit geen enkel probleem.

Ja. De site bouw ik in WordPress met behulp van Elementor Pro. Dit is een geweldige pagebuilder met zeer veel mogelijkheden en bijzonder gebruikersvriendelijk!

Het eerste jaar krijg je een licentie van mij cadeau, hierna is het de bedoeling dat je een eigen licentie aanschaft. Deze licentie kost €49,- per jaar.

Uiteraard! Je site ziet er op alle devices goed uit.

Graag! Ik vind het juist leuk om op een gezellige manier de boodschap over te brengen. Maak je dus geen zorgen over je tekst, dat komt wel goed!