Website voor coaches, trainers of therapeuten

Vergroot je online zichtbaarheid!

Of je nu leefstijlcoach, holistisch therapeut of yogadocent bent: een goede website waarmee jij je doelgroep wilt bereiken is onontbeerlijk. Je wilt immers niet alleen je cliënten laten groeien, ook jij bent aan het groeien en een goede website helpt je daarbij! Wil jij ook een professionele en uitnodigende site die je helpt je doelen te bereiken? Neem dan contact met mij op en laten we samen aan de slag gaan!

Mango deSign Webdesign Friesland6
Website voor coaches en therapeuten 01

Een website of een onepager?

Natuurlijk kun je je website zo uitgebreid maken als je zelf wilt, maar niet iedereen heeft behoefte aan een site met meerdere pagina’s. Soms is een onepager met alle belangrijke informatie ook voldoende; een website met 7 of 12 pagina’s is dan overbodig. Ook op een onepager kun je alles kwijt wat belangrijk is, denk aan:

Kortom, heb je behoefte aan een overzichtelijke website met alles erop en eraan? Overweeg dan een onepager! Wil je liever een uitgebreidere template die je zelf helemaal kunt invullen en ben je een beetje thuis in Elementor? Lees hier meer over de mogelijkheden!

Via deze link kun je de onepager ‘live’ zien.

Optimaliseer je praktijk met een professionele website

Stel je eens voor dat je website niet optimaal is vormgegeven. Zou het kunnen dat je daardoor klanten misloopt? Dat zou toch zonde zijn! Er zijn vast veel mensen die geïnteresseerd zouden zijn in jouw diensten, maar door een niet overtuigende website afhaken. Overweeg eens de impact van een aantrekkelijke, professionele website die jouw unieke stijl en diensten weerspiegelt. Zo’n website kan precies de juiste aandacht trekken die jouw onderneming verdient!

Website voor coaches en therapeuten 7

Supersnel online!

Binnen twee weken kan jouw website online zijn! Heb je meer tijd nodig? Dat kan natuurlijk ook!

Website voor coaches en therapeuten 3

Responsive website

De website zal volledig responsive zijn, wat betekent dat hij op elk apparaat (tablet, mobiel, desktop of laptop) goed wordt weergegeven.

Website voor coaches en therapeuten 2

Uitbreiding mogelijk

Wil je meer verkeer genereren door middel van een blog of klanten de mogelijkheid geven om zelf afspraken in te plannen? Het kan allemaal!

Website voor coaches en therapeuten 6

Basis SEO

Zodra jouw website online is, neem ik de basiszoekmachineoptimalisatie voor mijn rekening, zodat jouw toekomstige klanten je snel kunnen vinden!

Website voor coaches en therapeuten 5

Structuur

De website voor coaches die ik bouw is ontworpen met een professionele structuur zodat de bezoekers moeiteloos kunnen navigeren.

Website voor coaches en therapeuten 4

Hulp

Ik bied ondersteuning in tekst, webhosting, kleurgebruik en foto's voor een sterke, unieke website. Maak je geen zorgen: je staat er niet alleen voor!

Bckg6

Offerte aanvragen

Heb je een website in gedachten die bestaat uit slechts één pagina, of juist veel meer? Dat kan natuurlijk! Vraag geheel vrijblijvend je offerte aan!