Vrouwelijke webdesigner voor vrouwelijke ondernemers!

Iets over mij, Lilian

Tot mijn 20ste heb ik in Suriname gewoond, waar ik ook geboren ben. Eenmaal in Nederland begon ik vrij snel te werken en belandde in de grafische industrie. Ik rolde er eigenlijk per toeval in maar het was achteraf een grandioos toeval. In deze branche leerde ik alles over cicero’s, fonts, moiré (wie weet nog wat dat is?), ik werkte met contactkasten, ulano (ook zo’n lang verlogen begrip!) en belichting en verdiepte me in kleurenleer en vormgeving.

Lilian de Keyzer Vrouwelijke webdesigner
Lilian de Keyzer Bonaventura Elsevier
Druk bezig met het bewerken van een negatief aan mijn lichttafel

Nog wat meer

Toen ik ging werken begon ik bij Bonaventura (toentertijd uitgever van Elsevier, Elegance, Hitkrant, Oor en nog veel meer tijdschriften) als micromonteur maar nam na een jaar of 8 mijn ontslag omdat ik in Parijs ging wonen om me bij mijn toenmalige partner te voegen. Ondanks de heerlijke baguette ontdekte ik al snel dat in Parijs wonen iets heel anders is dan daar leuke weekendjes doorbrengen 😄

Ik keerde dus hard hollend terug naar Nederland waar ik bij De Persgroep belandde, uitgever van o.a. de Volkskrant, Trouw, NRC en Het Parool.

Hier heb ik jarenlang gewerkt en diverse functies vervuld, totdat ik vier jaar geleden voor mezelf begon als webdesigner. In principe maak ik het liefst websites voor vrouwelijke onderneemsters en dan met name de groep van coaches, therapeuten of onderneemsters met een alternatief (of creatief) beroep. Dit, omdat ik heb gemerkt dat ik in mijn ontwerpen meer vrouwgericht ben en vanuit mijn persoonlijke interesse goed kan invoelen wat je wilt en waar je op zoek naar bent maar dat betekent uiteraard niet dat ik geen websites voor mannelijke ondernemers bouw!

Nog wat weetjes

Tekst & Taal
Naast Mango deSign heb ik een blog (rebelsehuisvrouw.nl) en wekelijks een column in de Harlinger Courant.

Privé
Ik ben gelukkig getrouwd, heb een fantastische man en dochter, ben verliefd op Spanje, woon, na jarenlang in Amsterdam gewoond te hebben, in Harlingen (Friesland), mijn favoriete liedje is ‘Don’t fear the reaper‘ van The Blue Oyster Cult en ik ben verslaafd aan smoothies. Volgens mijn omgeving zijn de smoothies die ik maak “niet te zuipen” maar hee, als ze maar gezond zijn. Daarnaast kijk ik graag naar goede series (ben net opnieuw begonnen met The Sopranos!), kan ik slecht tegen koffie (word ik heel hyper van), wil nog eens naar Japan en hoop ooit, als ik groot ben, een boek te schrijven.

Hobbies?
Websites bouwen! Serieus! Zelfs ’s nachts als ik wakker word, denk ik aan vormgeving en hoe ik sommige websites misschien nóg leuker of functioneler zou kunnen maken. Ik kan niet wachten tot de dag begint en ik weer heerlijk achter m’n laptop kan schuiven, om die site te bouwen waar jij blij van wordt!! 

Lilian

Bckg6

Offerte aanvragen

Heb je een website in gedachten die bestaat uit slechts één pagina, of juist veel meer? Dat kan natuurlijk! Vraag geheel vrijblijvend je offerte aan!