Template voor vrouwelijke ondernemers!

Een complete template met alle functies

Ik weet hoe vervelend het is om, week na week, te proberen om in Elementor zelf een website in elkaar te zetten. Er gaat ontzettend veel tijd in zitten en die tijd kan je juist heel goed gebruiken om te focussen op je onderneming. Daar heb ik  een handige oplossing voor: een kant en klare template. Het enige dat jij hoeft te doen zijn de tekst en foto’s aanpassen. Meer niet! Ben je ook klaar met dat gepuzzel en wil je een pasklare, functionele website? Neem dan contact met me op!

Voor vrouwelijke ondernemers 2
Voor vrouwelijke ondernemers

Wat kan je verwachten?

Template voor vrouwelijke ondernemers 1 1

Hoe werkt het

Domein & Hosting

Dit is iets dat je zelf moet regelen. Maak je geen zorgen als je niet weet wat dit is, ik leg het je allemaal uit.

Chilltime!

Ik installeer namelijk de template voor je. Je kunt de pagina’s daarna zelf vullen en publiceren, uiteraard op je eigen domein.

Videohandleiding

Je krijgt van mij een  videohandleiding waarin ik laat zien hoe je tekst, foto's en kleuren eenvoudig aan kunt passen.

Snel online

Afhankelijk van hoe snel je jouw teksten en foto's aanpast, kun je snel online zijn. Zo hoef je niet weken te wachten om te starten!

Sommige vragen die je misschien hebt

Deze template, inclusief installatie, kost €625. Voor dit vaste, eenmalige bedrag heb je een op maat gemaakte website van 7 pagina’s (inclusief blogmodule) waar je meteen mee aan de slag kunt. Het onderhoud van de website is niet inbegrepen in dit bedrag. Hiervoor kun je eventueel een onderhoudsabonnement nemen. Dit abonnement kost €199,- per jaar.

Nee hoor, dat doe ik voor je! Ik installeer WordPress en de template. Het enige dat jij daarna hoeft te doen is zelf tekst wijzigen en de foto’s vervangen!

De template bestaat uit 7 pagina’s (dit is inclusief de blog-pagina, de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring). Uiteraard kun je zelf de site zo groot maken als je wilt!

Uiteraard! De site is ontworpen om er prima uit te zien op elk apparaat, zodat je klanten probleemloos kunnen browsen.

Ja, de site is gebouwd in WordPress met als pagebuilder Elementor Pro. Hier heb je een licentie voor nodig, deze kost ongeveer €50 per jaar.

Nee hoor, de aankoop van deze template is eenmalig. Wel zou je een onderhoudsabonnement bij me kunnen overwegen. Zo’n onderhoudsabonnement houdt in dat ik de plug-ins op je site update, de beveiliging van de site in de gaten houd en altijd een goede back-up bij de hand heb.

Nee, elke aankoop van de template geeft je het recht deze op één website te gebruiken.

Je kunt contact met mij opnemen voor maatwerkopties of zelf extra functies toevoegen als je vertrouwd bent met Elementor.

Template voor vrouwelijke ondernemers

Wil jij ook aan de slag?

Helemaal goed, je kunt direct beginnen! Ik installeer de template, jij past vervolgens de tekst, foto’s en kleur aan en daarna kun je je met een gerust hart focussen op de groei van je onderneming!

Ja, ik wil de template!

Fijn dat je interesse hebt in de template! Stuur me een berichtje en dan bespreken we hoe je snel aan de slag kunt. Jouw nieuwe website kan binnen enkele dagen al live zijn!