Mango deSign Webdesign Friesland

Website laten maken!

Wil je een professionele website laten maken?

Hoe goed je ook bent, het uiterlijk van je website kan echt het verschil maken. Als je site er niet goed uitziet zullen potentiële klanten waarschijnlijk snel doorklikken en dat is iets waar je natuurlijk geen zin in hebt!
Ik help je graag met het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte website die naadloos aansluit bij jouw onderneming en je productaanbod. Bovendien leer ik je hoe je jouw site zelf gemakkelijk kunt beheren. Neem contact met me op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen!

De website die ik voor je bouw zorgt voor:

Bij Rian

De voordelen

 • Snel online

  Afhankelijk van je wensen kan jouw site binnen twee weken online zijn!

 • Responsive

  Jouw site zal goed zichtbaar zijn op alle mobiele apparaten

 • Aanmelden bij Google

  Ik meld je site aan bij Google

 • Hosting & Registratie

  Indien nodig help ik met het aanvragen van je domeinnaam

 • Tevredenheidsgarantie

  Je krijgt een site waar je 100% tevreden mee bent!

 • Vaste tarieven

  Een website voor een vast tarief met alles erop en eraan (WhatsApp, contactformulier etc.)

 • Geweldige support!

  Ik sta altijd klaar om je te helpen

 • Professioneel design

  Een professioneel uitziende website

 • Eenvoudig zelf aan te passen

  Je kan zelf tekst of foto's aanpassen

 • Nazorg

  Nadat de site officieel opgeleverd is heb je nog een maand de tijd om e.e.a. door mij te laten wijzigen

Vrouwelijke webdesigner voor vrouwelijke ondernemers

Professionele website

Je wilt niet alleen een mooie website, maar ook een site die goed werkt, toch? Steve Jobs zei ooit: ‘Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.” Je zit wat dat betreft hier dus helemaal goed: ik bouw websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook uitstekend functioneren.

Naast het bouwen van je site help ik ook met je tekst, dat wil zeggen: ik lees de tekst na en maak je attent op eventuele foutjes. Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het op een leuke manier verwoorden van je boodschap? Neem dan eens contact op met Meta van Tekst met Pit!

Bckg6

Offerte aanvragen

Heb je een website in gedachten die bestaat uit slechts één pagina, of juist veel meer? Dat kan natuurlijk! Vraag geheel vrijblijvend je offerte aan!