Wie ben ik

Iets over mij, Lilian

Ik ben Lilian en ik heb altijd in de grafische industrie gewerkt. Ik rolde er eigenlijk per toeval in maar het was achteraf een grandioos toeval. Ik leerde er alles over cicero’s, fonts, moiré (wie kent dat begrip nog?), ik werkte met contactkasten en ik leerde van alles over de kleurenleer en vormgeving.

vrouwelijke webdesigner in harlingen

Nog wat meer

Toen ik ging werken begon ik bij Bonaventura (toentertijd uitgever van Elsevier, Elegance, Hitkrant, Oor en nog veel meer tijdschriften) als micromonteur maar nam na een jaar of 8 mijn ontslag omdat ik in Parijs ging wonen om me bij mijn toenmalige partner te voegen.

Eenmaal in Parijs ontdekte ik al snel dat ergens wonen toch iets anders is dan ergens op vakantie zijn en ik keerde dus hard hollend terug naar Nederland waar ik bij De Persgroep belandde, uitgever van o.a. de Volkskrant, Trouw, NRC en Het Parool.

Hier heb ik jarenlang gewerkt en diverse functies vervuld, totdat ik drie jaar geleden voor mezelf begon als webdesigner. Ik ben een creatieve duizendpoot die snel schakelt en altijd met je meedenkt. In principe maak ik het liefst websites voor vrouwelijke onderneemsters en dan met name de groep van coaches, therapeuten of onderneemsters met een alternatief (of creatief) beroep. Dit, omdat ik heb gemerkt dat ik in mijn ontwerpen meer vrouwgericht ben en vanuit mijn persoonlijke interesse goed kan invoelen wat je wilt en waar je op zoek naar bent. (Dat betekent uiteraard niet dat ik geen websites voor mannelijke ondernemers bouw!).

column 2017 06 30 Tekst & Taal
Naast Mango deSign heb ik een goed gelezen blog (www.rebelsehuisvrouw.nl) en wekelijks een column in de Harlinger Courant.

Nog andere leuke weetjes?
Ik ben gelukkig getrouwd, heb een fantastische man en dochter, ben verliefd op Spanje, woon, na jarenlang in Amsterdam gewoond te hebben, in Harlingen (Friesland), mijn favoriete liedje is ‘Don’t fear the reaper‘ van The Blue Oyster Cult en ik ben verslaafd aan smoothies. Volgens mijn omgeving zijn de smoothies die ik maak “niet te zuipen” maar hee, als ze maar gezond zijn.

Meer niet?
Dat was het wel denk ik. Nou ja, ik houd van muziek, lezen, kijk graag naar goede series, ik kan niet tegen koffie, wil nog eens naar Japan en heb extreme vliegangst, wat erg vervelend is als je het leuk vindt om andere landen te bezoeken.

Nog iets ter afsluiting?
Jazeker! Ben je op zoek naar iemand die zich met hart en ziel inzet voor jouw website, die vanaf het begin met je meedenkt, die snapt wat je wilt en wat je bedoelt? Dan ben ik degene waar je op zoek naar bent! Neem gauw contact met me op en laten we kijken of we een match hebben!

Hartelijke groet,

Lilian

Offerte aanvragen

Heb je een website in gedachten die bestaat uit maar 1 pagina of juist veel meer? Dat kan ook natuurlijk! Vraag – geheel vrijblijvend – hier je offerte aan!