Betaalbare Website Lemmer

Wil je een betaalbare website of webwinkel laten bouwen? Je hebt misschien in Google gezocht op Betaalbare Website Lemmer of Webdesigner Lemmer en je kwam bij Mango deSign uit. Fijn dat je bij mij terecht gekomen bent! Ik maak – tegen een VAST TARIEFWordPress websites op maat in combinatie met Elementor en kan voor jouw bedrijf een professionele en goed werkende website  bouwen! Benieuwd naar mijn eerder afgeleverde projecten? Bekijk ook mijn portfolio!

Voor €850,- heb je een complete
WordPress website met alles erop en eraan!

Website laten maken Mango deSign 1

Responsive

Uiteraard is je site is geschikt voor mobiel, pc/laptop en tablet.

Website laten maken Mango deSign 2

Custom design

Een op maat gemaakte website die precies wordt zoals jij in gedachten hebt.

Website laten maken Mango deSign 3

Snel

Moet je snel online? Ik zet alles op alles om je zo snel mogelijk te helpen!

Website laten maken Mango deSign

Klanttevredenheid

Je krijgt een website waar je gegarandeerd tevreden mee zal zijn.

SylSoulFood

Wil je ook een professionele website?

Ik maak websites voor verschillende professionals, zoals coaches, therapeuten en andere dienstverleners. Als webdesigner begrijp ik dat een website meer moet zijn dan alleen maar mooi. Hij moet ook perfect aansluiten bij jouw behoeften en die van je bezoekers, en bovendien gebruiksvriendelijk zijn. Dat betekent goed naar je luisteren, je wensen begrijpen en vervolgens een website op maat bouwen die je merk versterkt, je online zichtbaarheid vergroot en waar jij ontzettend blij mee bent!

Enkele klanten over mij

Instapklare website

Wil je het liefst morgen al online zijn? Begin dan met een professioneel ontwerp dat je zelf kunt aanpassen. Als je een beetje weet hoe Elementor werkt, kun je:

 • Het ontwerp aanpassen aan jouw voorkeuren
 • Eigen teksten en foto’s toevoegen voor een persoonlijke touch
 • Snel Online zijn met een website waar je superblij mee bent!

Meer weten over hoe je aan de slag kunt gaan? Ontdek alles over de template!

Mango deSign Template

Recent afgeronde projecten

Veelgestelde vragen

Als alles goed gaat, kan ik je site binnen twee weken voltooien, maar dit hangt af van de snelheid waarmee je teksten en afbeeldingen aanlevert en van hoe vlot de feedbackrondes verlopen.

Voorlopig hanteer ik vaste prijzen. Klanten vinden het prettig om direct te weten waar zij aan toe zijn. Ik heb 3 verschillende pakketten, te weten:

 • Basispakket – €850
  Het Basispakket biedt een solide basis voor je online aanwezigheid. Dit pakket omvat een volledige website met 6 pagina’s: Home, Diensten, Over mij, FAQ, Contact en Privacyverklaring. Ideaal voor kleine ondernemers die een professionele start willen maken.

 • Pluspakket – €925
  Het Pluspakket bevat alle voordelen van het Basispakket, aangevuld met een geïntegreerde blogmodule. Dit pakket is handig als je regelmatig nieuwe blogartikelen wilt posten.

 • Webshoppakket – €1699
  Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om een webshop op te zetten, inclusief mogelijkheden voor betalingen en productbeheer. Perfect voor iedereen die producten online wil verkopen.

Natuurlijk bouw ik ook grotere sites. Geïnteresseerd in een site van 12 of 20 pagina’s? Geen probleem! Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

Ja, natuurlijk! Als je jouw complete website door mij hebt laten bouwen en vervolgens een extra pagina wilt toevoegen, bedragen de kosten €65,-.

In principe 3 maar ik ben flexibel en meedenkend genoeg om daar wat meer van te maken! Tijdens het bouwen houd ik je op de hoogte van mijn vorderingen en ontvang ik van jou feedback die ik direct verwerk op de site.

Ja. Ik geef je een videohandleiding mee waarin ik stap voor stap laat zien hoe je zelf een tekst of foto wijzigt.

Een site is eigenlijk nooit helemaal ‘af’. Je kunt een website vergelijken met een plant die onderhouden moet worden. Net zoals een plant regelmatig water en zorg nodig heeft, heeft een site ook regelmatig onderhoud nodig, zoals updates, het monitoren van de beveiliging en het maken van back-ups. Met een onderhoudsabonnement hoef je je geen zorgen meer te maken over deze ‘verzorging’!

Ja natuurlijk kan dat, stel je voor! In dat geval leg ik uit hoe je zelf de site update. Mocht je mijn hulp voor iets anders nodig hebben reken ik mijn standaard uurtarief (€65,-).

 • Wekelijkse bijwerkingen van WordPress, thema’s en plugins
 • Elke week een back-up van de website
 • Controle van de website na elke update
 • Onmiddellijke oplossing voor kleine problemen
 • Tekst/foto hoef je niet zelf te wijzigen, dat doe ik (niet dagelijks uiteraard!)

Ja. De site bouw ik in WordPress met behulp van Elementor Pro. Dit is een geweldige pagebuilder met zeer veel mogelijkheden en bijzonder gebruikersvriendelijk!

Het eerste jaar krijg je een licentie van mij cadeau, hierna is het de bedoeling dat je een eigen licentie aanschaft. Deze licentie kost €49,- per jaar.

Uiteraard! Je site ziet er op alle apparaten goed uit.

Uiteraard! Je site ziet er op alle apparaten goed uit.

Ja, natuurlijk! Ik kan een blogsectie toevoegen aan je website, en ik laat je zien hoe je zelf posts kunt plaatsen en beheren. Zo kun je steeds nieuwe inhoud toevoegen om je bezoekers geïnteresseerd te houden.

Ik kijk je tekst na en corrigeer eventuele fouten, maar ik ben geen tekstschrijver. Heb je moeite met het goed verwoorden van je boodschap en ben je op zoek naar iemand die je hierbij kan helpen? Dan is Meta van Tekst met Pit de aangewezen persoon!

Meer ervaringen

Offerte aanvragen

Heb je een website in gedachten die bestaat uit maar 1 pagina of juist veel meer? Dat kan ook natuurlijk! Vraag – geheel vrijblijvend – hier je offerte aan!