Website voor coaches, trainers of therapeuten

Vergroot je online zichtbaarheid!

In deze tijd, waarin coaching steeds populairder wordt, is een goede website onmisbaar. Ik heb al voor diverse coaches succesvolle websites gebouwd en merk dat we over en weer altijd een goede match vormen. Ben je een coach, trainer of therapeut en wil je een professionele website waarmee je goed voor de dag kunt komen? Klik dan op de oranje knop hieronder!

Mango deSign Webdesign Friesland6
Website voor coaches en therapeuten 01

Een onepager kan ook!

Natuurlijk kun je je website zo uitgebreid maken als je zelf wilt, maar niet iedereen heeft behoefte aan een complexe site. Sommigen willen gewoon een simpele pagina met alle belangrijke informatie; een website met 7 of 12 pagina’s is voor hen overbodig.

In zulke gevallen biedt een onepager de ideale oplossing. Op een onepager kun je alles kwijt wat belangrijk is:

    • Je diensten
    • Je tarieven
    • Informatie over jou
    • Openingstijden
    • Een fotogalerij
    • Een contactformulier
    • Je adres
    • Een WhatsApp-knop
    • Social media iconen

    …en meer.

    Kortom, heb je behoefte aan een overzichtelijke website met alles erop en eraan? Overweeg dan een onepager!

Via deze link kun je de onepager ‘live’ zien.

Optimaliseer je praktijk met een professionele website

Stel je eens voor dat je website niet optimaal is vormgegeven. Zou het kunnen dat je daardoor klanten misloopt? Dat zou toch zonde zijn! Er zijn vast veel mensen die geïnteresseerd zouden zijn in jouw diensten, maar door een niet overtuigende website afhaken. Overweeg eens de impact van een aantrekkelijke, professionele website die jouw unieke stijl en diensten weerspiegelt. Zo’n website kan precies de juiste aandacht trekken die jouw onderneming verdient!

Website voor coaches en therapeuten 7

Supersnel online!

Binnen twee weken kan jouw website online zijn! Heb je meer tijd nodig? Dat kan natuurlijk ook!

Website voor coaches en therapeuten 3

Responsive website

De website zal volledig responsive zijn, wat betekent dat hij op elk apparaat (tablet, mobiel, desktop of laptop) goed wordt weergegeven.

Website voor coaches en therapeuten 2

Uitbreiding mogelijk

Wil je meer verkeer genereren door middel van een blog of klanten de mogelijkheid geven om zelf afspraken in te plannen? Het kan allemaal!

Website voor coaches en therapeuten 6

Basis SEO

Zodra jouw website online is, neem ik de basiszoekmachineoptimalisatie voor mijn rekening, zodat jouw toekomstige klanten je snel kunnen vinden!

Website voor coaches en therapeuten 5

Structuur

De website voor coaches die ik bouw is ontworpen met een professionele structuur zodat de bezoekers moeiteloos kunnen navigeren.

Website voor coaches en therapeuten 4

Hulp

Ik bied ondersteuning in tekst, webhosting, kleurgebruik en foto's voor een sterke, unieke website. Maak je geen zorgen: je staat er niet alleen voor!

Bckg6

Offerte aanvragen

Heb je een website in gedachten die bestaat uit slechts één pagina, of juist veel meer? Dat kan natuurlijk! Vraag geheel vrijblijvend je offerte aan!