Laat je onderneming (door)groeien met een professionele website!

Mijn naam is Lilian de Keyzer en ik help je met veel plezier je professionele website te bouwen. Dit doe ik zoals ik ook m’n verhalen schrijf: met creativiteit, gevoel voor vormgeving en hier en daar wat fantasie. Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van multimedia weet ik precies wat voor website jouw doelgroep aanspreekt waardoor jij je onderneming de kans geeft om (door) te kunnen groeien!

Lilian de Keyzer, vrouwelijke webdesigner in Friesland
Lilian Mango deSign Friesland Harlingen

Natuurlijk wil je je eigen website maken! Wie snapt nu beter wat je wilt dan jijzelf?

Dus vol goede moed begin je aan je eigen droomwebsite! Urenlang bekijk je tutorials op YouTube. Lees je handleidingen van hier tot Tokio en je hebt zelfs duur betaalde software aangeschaft; daar zou wel eens de sleutel kunnen liggen tot die ene speciale website! Totdat de dag komt dat je denkt: met die site wordt het niks. Je realiseert je dat je ontzettend veel tijd verspild hebt, tijd die je veel beter had kunnen besteden. En die droomwebsite? Die komt er beslist. Daar ga ik je bij helpen!

Plan van aanpak:

Stap 1:

De jurk

Als je aan me vraagt: koop een jurk voor me, wil ik weten wat voor jurk dat moet zijn: effen? Met balletjes? Streepjes? Lang, kort? Zo is het ook met websites.

Stap 2:

De voorbeelden

Daarom wil ik van jou wat voorbeeldwebsites. Je hebt vast wel eens een paar sites gezien waarvan je denkt: wow, zoiets wil ik ook wel.

Stap 3:

Het opzetje & de bouw

Nu weet ik wat je mooi vindt en ga ik een opzetje voor je bouwen. Vind je de opzet leuk? Dan bouw ik de site af. Onthoud: alles kan gewijzigd worden!

Stap 4:

De afronding

Zo gaandeweg groeit de site en dan komt de dag waarop je denkt: ja, dit is hem. Dit is de droomsite die ik in gedachten had. Tijd voor champagne!

Enkele opmerkingen van klanten:

Mango deSign webdesign website op maat

“Het bouwen van een website vergt geduld, enthousiasme en vakbekwaamheid, Lilian heeft dat!”

“Vooral de snelle actie, het vlotte en betrokken contact en de snelle wijze van communiceren hebben gezorgd voor een hele fijne samenwerking.”

“Lilian is heel fijn om mee samen te werken. Ze begrijpt goed wat je wil en kan dit schitterend omzetten in een hele mooie website”

Handig om te weten:

Voorlopig hanteer ik vaste prijzen, de klant vindt het prettig om direct te weten waar hij/zij aan toe is. Een site van 6 pagina’s kost €750,-. Denk aan bijvoorbeeld:

Home
Diensten
Over mij
Blog
Contact
Privacyverklaring

Natuurlijk bouw ik ook grotere sites. Wil je een site van 12 of 20 pagina’s? Geen probleem! Neem contact met me op en dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn!

Een webshop kost €1499,-.

In principe 3 maar ik ben flexibel en meedenkend genoeg om daar wat meer van te maken! Tijdens het bouwen houd ik je op de hoogte van mijn vorderingen en ontvang ik van jou feedback die ik direct verwerk op de site.

Ja. Ik geef je een videohandleiding mee waarin ik stap voor stap laat zien hoe je zelf een tekst of foto wijzigt.

Een site is nooit echt helemaal ‘af’. Eigenlijk kun je een site vergelijken met een plant die je moet onderhouden. Zo’n site heeft ook regelmatig onderhoud nodig: updates, beveiliging in de gaten houden, back-ups maken. Met een onderhoudsabonnement ben je van de ‘verzorging’ af!

Ja natuurlijk kan dat, stel je voor! In dat geval leg ik uit hoe je zelf de site update. Mocht je mijn hulp voor iets anders nodig hebben reken ik mijn standaard uurtarief (€65,-).

Ja. Als je geen zin hebt om zelf een tekst of foto aan te passen doe ik dat voor je. Hierbij moet ik even vermelden dat dit natuurlijk niet wekelijks of maandelijks moet gebeuren maar incidenteel is dit geen enkel probleem.

Ja. De site bouw ik in WordPress met behulp van Elementor Pro. Dit is een geweldige pagebuilder met zeer veel mogelijkheden en bijzonder gebruikersvriendelijk!

Het eerste jaar krijg je een licentie van mij cadeau, hierna is het de bedoeling dat je een eigen licentie aanschaft. Deze licentie kost €49,- per jaar.

Uiteraard! Je site ziet er op alle devices goed uit.

Graag! Ik vind het juist leuk om op een gezellige manier de boodschap over te brengen. Maak je dus geen zorgen over je tekst, dat komt wel goed!

Mango deSign webdesign website op maat friesland

Jouw succes is
is mijn succes!

Laten we een afspraak maken om te bespreken
wat ik voor jou kan betekenen.