Wie ben ik

Iets over mij, Lilian

Ik ben Lilian en ik heb altijd in de grafische industrie gewerkt. Ik rolde er eigenlijk per toeval in maar het was achteraf een grandioos toeval. Ik leerde er alles over cicero’s, fonts, moiré (wie kent dat begrip nog?), ik werkte met contactkasten en ik leerde van alles over de kleurenleer en vormgeving.

Harlingen webdesign Lilian de Keyzer

Nog wat meer

Toen ik ging werken begon ik bij Bonaventura (toentertijd uitgever van Elsevier, Elegance, Hitkrant, Oor en nog veel meer tijdschriften) als micromonteur maar nam na een jaar of 8 mijn ontslag omdat ik in Parijs ging wonen om me bij mijn toenmalige partner te voegen.

Eenmaal in Parijs ontdekte ik al snel dat ergens wonen toch iets anders is dan ergens op vakantie zijn en ik keerde dus hard hollend terug naar Nederland waar ik bij De Persgroep belandde, uitgever van o.a. de Volkskrant, Trouw, NRC en Het Parool.

Hier heb ik jarenlang gewerkt en diverse functies vervuld (ooit schreef ik ‘dat ik diverse functies had vervuild’ op iets van 36 sollicitatiebrieven!).
Toen mijn baan bij de Persgroep verviel (want: reorganisatie) was dat een perfecte gelegenheid om nu eindelijk eens iets voor mezelf te doen; ik kan namelijk de hele dag wel achter de computer zitten knutselen of schrijven.

column 2017 06 30Schrijven?
Ja, schrijven. Naast Mango deSign heb ik namelijk een goed gelezen blog (www.rebelsehuisvrouw.nl) en wekelijks een column in de Harlinger Courant.

Nog andere leuke weetjes?
Er zullen nog genoeg weetjes zijn maar of die allemaal even leuk zijn? Mwah. Hoe dan ook: ik ben gelukkig getrouwd, heb een fantastische man en dochter, ben verliefd op Spanje, woon, na jarenlang in Amsterdam gewoond te hebben, in Harlingen (Friesland), mijn favoriete liedje is ‘Don’t fear the reaper‘ van The Blue Oyster Cult en ik ben verslaafd aan smoothies. Volgens mijn omgeving zijn de smoothies die ik maak “niet te zuipen” maar hee, als ze maar gezond zijn.

Meer niet?
Dat was het wel denk ik. Nou ja, ik houd van muziek, lezen, kijk graag naar goede series, ik kan niet tegen koffie, wil nog eens naar Japan en heb extreme vliegangst, wat erg vervelend is als je het leuk vindt om andere landen te bezoeken.

Nog iets ter afsluiting?
Nu moet ik eigenlijk een soort verkooppraatje houden en iets zeggen waardoor ik eventuele toekomstige klanten over de streep trek maar ik ben nooit zo dol op die verkooppraatjes . Het enige dat ik kan zeggen is: “Het lijkt me heel leuk een website voor je te bouwen en niet alleen dat: ik weet zeker, héél zeker, dat je ook nog eens tevreden zal zijn!”

Tot ziens bij Mango deSign!

Hartelijke groeten van

Lilian

Offerte aanvragen

Heb je een website in gedachten die bestaat uit maar 1 pagina of juist veel meer? Dat kan ook natuurlijk! Vraag – geheel vrijblijvend – hier je offerte aan!