fbpx

Webdesign Leeuwarden!

Zoek je een webdesigner in de regio van Leeuwarden die je kan helpen met een professionele WordPress website of webwinkel? Dat komt goed uit: Mango deSign zit in Harlingen en helpt je graag!

Tegenwoordig is het niet moeilijk om een webdesigner te vinden, maar eentje vinden die zich in het DNA van je bedrijf verdiept en met je meedenkt is een ander verhaal.

Ik, Lilian van Mango deSign, doe dit allemaal. Ik verdiep me in jou, in je bedrijf, in je product en in je doelgroep. Op basis van mijn bevindingen maak ik in overleg met jou een op maat gemaakte – betaalbare! – website waar zowel jij als je klanten wat aan hebben.

WordPress
WordPress is bijzonder populair en relatief eenvoudig in gebruik. Wist je dat WordPress ook door veel professionele – zowel klein als groot – bedrijven gebruikt wordt? Omdat het systeem zo populair is zijn er enorm veel plug-ins betaald – en gratis! – verkrijgbaar. Met deze plug-ins kun je extra functionaliteiten toevoegen aan je website.

De site die ik voor je bouw maak ik in Elementor met als thema Astra. De voordelen hiervan zijn:

 • De site is gebruiksvriendelijk
 • Gemakkelijk zelf te onderhouden
 • Veel plug-ins
 • Volwaardig en volwassen CMS-systeem
 • Lage vaste lasten (WordPress is open-source)
 • Waar je ook bent, je kunt zelf je site aanpassen!
 • Geen kennis van html of css nodig.

Werkwijze

 • Je vertelt wat voor site je in gedachten hebt en stuurt me eventueel linkjes van websites die jij leuk vindt.
 • Ik bouw een gratis dummypagina zodat je een idee krijgt hoe je site eruit kan zien.
 • Als je de dummypagina leuk vindt en zegt: ‘Dit is wat ik bedoel’, dan praten we verder. Als je zegt: ‘Ik laat het even voor wat het is, bedankt voor de moeite’, is het ook goed!
 • Naast het bouwen van een website kan ik je ook adviseren met betrekking tot het aanvragen van je domeinnaam en webhosting.

Meer weten?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden!

Aanvraag Demopagina

Om een demopagina voor je te maken is het handig als ik weet wat voor product of dienst je aanbiedt en welke sites je leuk vindt. Stuur me daarom een paar linkjes van sites die je aanspreken zodat ik op basis daarvan gericht aan de slag kan!