fbpx

Over websites bouwen

Regelmatig hoor ik van klanten dat ze het eerst zelf geprobeerd hebben. ‘Ik ben er dagen mee bezig geweest en toch was het eindresultaat he-le-maal niks’, zeggen ze. En vervolgens zeggen ze mistroostig: ‘Al die uren die ik eraan besteed heb – zo zonde. Ik had die tijd beter ergens anders in kunnen investeren’.
Ik heb het over websites bouwen. Inderdaad, het klopt. In een website bouwen gaat tijd zitten. Veel tijd. In een website bouwen waar je tevreden over bent gaat nóg meer tijd zitten! En voordat je het weet is er wéér een dag om. Een dag die je goed had kunnen gebruiken voor heel andere zaken!

#website #webdesign #design #webdesigner #web #wordpress #creative #designer #ondernemer #ondernemen #zzp #ondernemerschap #ondernemendevrouwen #vrouwelijkeondernemers #ambitieuzemeisjes #vrouwelijkeondernemer #onlineondernemen #eigenbedrijf #zzper #ambitieuzevrouwen #onlineondernemen #businessbabesnl #persoonlijkegroei #zzp #girlbossnl #inspiratie #girlboss #powervrouwen #ondernemendemadammen #ondernemers #creatieveondernemers #zakenmeisje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.