fbpx
Lili Anne

Over mij

Ik kijk niet alleen naar je website maar ook naar JOU en naar je bedrijf. Wie ben je, wat verkoop je. Een website moet matchen, alleen dan heb je er iets aan!

Daarnaast… O nee, dit soort teksten horen eigenlijk thuis op een andere pagina. Goed, dan gaan we maar gauw beginnen:

Vertel eens wat over jezelf
De afgelopen 30 jaar heb ik altijd bij grote uitgevers gewerkt; ik begon als micromonteur bij…

Zou je niet eerst netjes met je naam beginnen?
Sorry. Mijn naam is Lilian de Keyzer.  De afgelopen 30 jaar heb ik altijd bij grote uitgevers gewerkt; ik begon als micromonteur bij Bonaventura (toentertijd uitgever van Elsevier, Hitkrant, Oor en nog veel meer tijdschriften) maar nam na een jaar of 8 mijn ontslag omdat ik in Parijs wilde wonen, dat leek me wel wat. Al snel ontdekte ik dat ergens wonen toch iets anders is dan ergens op vakantie zijn. Ik keerde dus hard hollend terug naar Nederland waar ik bij De Persgroep belandde, uitgever van o.a. de Volkskrant, NRC en Het Parool. Hier heb ik 20 jaar gewerkt en diverse functies vervuld (ooit schreef ik ‘vervuild’ op iets van 36 sollicitatiebrieven 😂). Toen mijn baan bij de Persgroep verviel (want reorganisatie) was dat een perfecte gelegenheid om nu eindelijk eens iets voor mezelf te doen; ik kan namelijk de hele dag wel achter de computer zitten knutselen of schrijven.

Schrijven?
Ja, schrijven. Naast Mango deSign heb ik namelijk een goed gelezen blog (www.rebelsehuisvrouw.nl) en heb wekelijks een column in de Harlinger Courant.

Nog andere leuke weetjes?
O ja, er zijn genoeg leuke weetjes maar dan ben ik morgen nog bezig! Ik ben gelukkig getrouwd, heb een fantastische man en dochter, woon in het Hoge Noorden (wat overigens niet wil zeggen dat ik geen websites voor het Zuidelijke Zuiden kan bouwen!), mijn favoriete liedje is ‘Don’t fear the reaper‘ van The Blue Oyster Cult en ik ben verslaafd aan smoothies. Volgens mijn omgeving zijn de smoothies die ik maak “niet te zuipen” maar hee, als ze maar gezond zijn.

Meer niet?
Ik geloof dat dat het wel was. Misschien is het wel handig als ik er nog aan toevoeg dat ik graag websites bouw? O, daar is deze pagina niet voor bedoeld? Ok. Nou, dan denk ik dat dit het was. Ik denk niet dat veel mensen willen weten dat ik ook nog eens dol ben op muziek, graag lees of een serie op Netflix kijk, een dag van mij 48 uur mag duren, ik niet tegen koffie kan, heel af en toe stiekem een sigaretje rook (2x per jaar of zo!), ik soms een beetje ijdel ben (zo is de achtergrond van de foto hierboven niet de originele achtergrond en heb ik mijn hand ook bewerkt omdat hij er raar uitzag op de foto), mijn favoriete vakantielanden Spanje en Slovenië zijn, ik graag nog eens naar Japan toe zou willen gaan, me altijd kan verheugen op regen maar ook op zon en…

Jaja, zo kan ‘ie wel. Nog iets ter afsluiting?
Nu moet ik eigenlijk iets diepzinnigs of serieus zeggen. Iets dat mijn toekomstige klanten over de streep moet trekken om vooral hun website bij mij te laten bouwen maar dat zou een beetje nep klinken. In plaats daarvan roep ik heel hard: “Het lijkt me superleuk een website voor je te bouwen en niet alleen dat: ik weet zeker, heel zeker, dat je ook nog eens tevreden zal zijn!”

Tot ziens bij Mango deSign!

Hartelijke groeten van Lilian

100 603

Wil je weten hoe jouw site eruit zou kunnen zien?

Neem contact met me op. Ik bouw – geheel vrijblijvendéén pagina voor je zodat je ziet wat ik voor je kan betekenen!