fbpx

Professionele Website Tegen Aantrekkelijke Prijs!

Als ik in de winkel ben om een paar schoenen te kopen wil ik weten wat ik voor die schoenen moet betalen, zo simpel is dat. In een gigantische rekening achteraf omdat er uren aan die schoenen gewerkt is heb ik beslist geen zin. De meeste webdesigners werken met een uurtarief werken en dat snap ik ook wel: in de ene website gaat meer tijd zitten dan in de andere. Ik heb ervoor gekozen dat niet te doen. Op die manier weet jij altijd waar je aan toe bent!

Laat je website tegen een VAST tarief bouwen!

Ja, je leest het goed. Ik werk niet met onduidelijke uurtarieven, je weet vanaf het begin waar je aan toe bent!

Website met blog

625,-
 • Installatie WordPress
 • Inclusief 7 pagina's
 • Blogfunctionaliteit
 • Cookiebanner
 • Contactformulier
 • Design in huisstijl
 • Basic SEO
 • Aanmelding bij Google
 • Inclusief nalezen/redigeren van tekst
 • Fotobewerking (webvriendelijk maken)
 • Responsive design (mobiel & tablet)
 • 1 jaar lang GRATIS licentie Elementor Pro
  (daarna €49,- p/j)
 • -

Webshop

1125,-
 • Installatie WordPress
 • Zeven contentpagina's
 • Blogfunctionaliteit
 • Cookiebanner
 • Design in huisstijl
 • Contactformulier
 • Responsive design (mobiel & tablet)
 • Basic SEO
 • Aanmelding bij Google
 • iDeal betaalmogelijkheid
 • Giftcard mogelijkheid
 • Onbeperkt aantal producten
 • 1 jaar lang GRATIS licentie Elementor Pro
  (daarna €49,- p/j)

Onderhoud

150,- per jaar
 • Regelmatig onderhoud
 • Updates
 • Opschonen database
 • Back-ups
 • Veiligheidsscan
 • Kleine (tekstuele) aanpassingen
 • Controle dode links
 • Fotobewerking (webvriendelijk maken)
 • 1 jaar lang GRATIS licentie Elementor Pro
  (daarna €49,- p/j)
 • -
 • -
 • -

Vaste tarieven
Het zit er dik in dat ik in de toekomst ook met een uurtarief ga werken maar voorlopig vind ik dit nog wel even prettig zo. Bovendien merk ik aan de enthousiaste reacties van mijn klanten dat ze erg tevreden over deze methode zijn en dat is ook heel wat waard.

DRIE jaar gratis licentie!
De websites die ik maak bouw ik in Elementor Pro. Een licentie voor Elementor Pro kost €49,- per jaar. De eerste DRIE jaar krijg je deze licentie van mij cadeau, hierna is het wel de bedoeling dat je een eigen licentie aanvraagt.

Hoe zit dat met die licentie?
Ik zal dat even toelichten: ik heb een licentie voor Elementor Pro die geldig is voor 1000 websites. Deze licentie verleng ik elk jaar maar stel dat ik over drie jaar zeg: ik stop met werken en ga voortaan paprika’s plukken (ik noem maar wat!) dan is het handig dat jouw website goed onderhouden blijft met een actieve licentie.

Onderhoudspakket
Als je mij het onderhoud van de site laat doen controleer ik regelmatig of alles het nog goed doet en of de plug-ins bijgewerkt moeten worden. (Dit vergeten mensen namelijk heel vaak te doen!). Bij het onderhoud zijn  inbegrepen: regelmatig een back-up maken, plug-ins updaten en, indien nodig, een tekst of foto wijzigen.

Ik hoop dat alles een beetje duidelijk is. Mocht je nog vragen hebben aarzel niet en app, bel of mail me.
Ik help je graag!

Goed om te weten:

Niet inbegrepen:
• Hosting (over One.com ben ik altijd erg tevreden maar er zijn natuurlijk meer goede webhosts!)
• Domeinnaam

Zelf aanleveren:
• Tekst
• Logo
• Eventueel huisstijl/kleuren
• Foto’s en/of illustraties

Internet

Heb je behoefte aan een ander soort onderhoudspakket?
Vraag dan hier een offerte aan!

Jouw webwinkel

Denk je al een tijdje na over een webshop? Zo een, waar je zelf gemakkelijk je producten aan toe kan voegen zonder telkens een beroep op de webdesigner te doen? Een winkel waarbij je zelf de foto’s of prijzen aan kunt passen? Dan heb ik heel goed nieuws voor je: dat kan. Ik bouw voor jou de winkel die past bij jou, jouw product en je doelgroep! Klik op de button hieronder om naar de demowebwikel te gaan. Daar zie je wat de mogelijkheden zijn!

Géén verborgen kosten of nare verrassingen!
Vanaf het begin is duidelijk waar je aan toe bent. En als de site groter wordt dan 7 pagina’s? Dan spreken we ook weer een vast bedrag af waar verder he-le-maal niks bijkomt. Het is hoe dan ook altijd duidelijk!

Meer weten?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.