fbpx

Professionele Website Tegen Aantrekkelijke Prijs!

Er was een tijd dat je voor je kaas naar de kaasboer ging, voor je groente naar de groenteboer en voor je overige producten naar de kleine kruidenier.  Meer smaken waren er niet.

Die tijd is definitief voorbij – de keus die we hebben op het gebied van allerhande producten is enorm, sterker nog: de keus die we hebben is ZO groot dat we soms niet eens weten waar we moeten zoeken!

Ouderwets eenvoudig

Als je een webdesigner zoekt zie je soms door de bomen het bos niet meer. Overal kom je andere tarieven tegen en dan al die abonnementen! Als er iets is waar je geen zin in hebt is dat het wel, zo’n abonnement waar je jaren aan vastzit.
Dat hoeft allemaal niet. Je koopt bij mij een website en klaar. Zelf registreer je je domein (ja, dat zijn wel jaarlijks terugkerende kosten, daar ontkom je niet aan) maar meer dan dat is het niet.
Klopt, ik bied wel een onderhoudsabonnement aan maar als je een beetje handig bent heb je dat helemaal niet nodig!

Jouw webwinkel

Denk je al een tijdje na over een webshop? Zo een, waar je zelf gemakkelijk je producten aan toe kan voegen zonder telkens een beroep op de webdesigner te doen? Een winkel waarbij je zelf de foto’s of prijzen aan kunt passen? Dan heb ik heel goed nieuws voor je: dat kan. Ik bouw voor jou de winkel die past bij jou, jouw product en je doelgroep! Klik op de button hieronder om naar de demowebwikel te gaan. Daar zie je wat de mogelijkheden zijn!

Géén verborgen kosten of nare verrassingen!
Vanaf het begin is duidelijk waar je aan toe bent. De tarieven die hierboven staan zijn de vaste tarieven, klaar. En als de site groter wordt dan 7 pagina’s? Dan spreken we ook weer een vast bedrag af waar verder he-le-maal niks bijkomt. Het is hoe dan ook altijd duidelijk! (En nee: er zijn geen maandelijkse kosten!)

100 603

Wil je weten hoe jouw site eruit zou kunnen zien?

Neem contact met me op. Ik bouw – geheel vrijblijvendéén pagina voor je zodat je ziet wat ik voor je kan betekenen!