fbpx

Professionele Website Tegen Aantrekkelijke Prijs!

Lastig hè, al die vage tarieven en abonnementen die je overal tegenkomt! Voor sommige websites is dat beslist niet noodzakelijk. Hieronder probeer ik zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat voor pakketten ik heb. Mocht jouw pakket er niet tussen staan neem dan even contact met me op!

Vraag je gratis pagina aan!

Vast tarief zonder licentie
Sommige websites zijn relatief eenvoudig te bouwen met gratis software en ik kan voor een vast bedrag een leuke site voor je bouwen. Je kunt hiervoor een onderhoudsabonnement afsluiten maar als je een beetje handig bent heb je dat helemaal niet nodig. Deze beide sites zijn in de gratis versie van Elementor gebouwd:
Natuurgeneeskunde Bellevie
Kindpraktijk

Met licentie
Toch zijn er soms websites die ingewikkelder in elkaar zitten – als je een webshop wilt bijvoorbeeld, of een site waarop mensen zich kunnen inschrijven voor een nieuwsbrief. Dan bouw ik die site in Elementor Pro. Een licentie voor Elementor Pro kost €49,- per jaar. De eerste drie jaar krijg je deze licentie van mij cadeau. Na die drie jaar mag je een eigen licentie aanvragen.

Onderhoudspakket
Als je een onderhoudspakket bij me afneemt zijn de licentiekosten bij het pakket inbegrepen, die worden niet apart doorberekend. Bij het onderhoud zijn dan inbegrepen: regelmatig een back-up maken, plug-ins updaten en, indien nodig, een tekst of foto wijzigen.

Ik hoop dat ik het zo een beetje goed uitgelegd heb. Mocht je nog vragen hebben aarzel niet en app, bel of mail me.
Ik help je graag!

Goed om te weten:

Niet inbegrepen:
• Hosting (over One.com ben ik altijd erg tevreden maar er zijn natuurlijk meer goede webhosts!)
• Domeinnaam

Zelf aanleveren:
• Tekst
• Logo
• Eventueel huisstijl/kleuren
• Foto’s en/of illustraties

Heb je behoefte aan een ander soort onderhoudspakket?
Vraag dan hier een offerte aan!

Jouw webwinkel

Denk je al een tijdje na over een webshop? Zo een, waar je zelf gemakkelijk je producten aan toe kan voegen zonder telkens een beroep op de webdesigner te doen? Een winkel waarbij je zelf de foto’s of prijzen aan kunt passen? Dan heb ik heel goed nieuws voor je: dat kan. Ik bouw voor jou de winkel die past bij jou, jouw product en je doelgroep! Klik op de button hieronder om naar de demowebwikel te gaan. Daar zie je wat de mogelijkheden zijn!

Géén verborgen kosten of nare verrassingen!
Vanaf het begin is duidelijk waar je aan toe bent. En als de site groter wordt dan 7 pagina’s? Dan spreken we ook weer een vast bedrag af waar verder he-le-maal niks bijkomt. Het is hoe dan ook altijd duidelijk!

Meer weten?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden!

Aanvraag Demopagina

Om een demopagina voor je te maken is het handig als ik weet wat voor product of dienst je aanbiedt en welke sites je leuk vindt. Stuur me daarom een paar linkjes van sites die je aanspreken zodat ik op basis daarvan gericht aan de slag kan!