fbpx

1 Gratis pagina

Een website kopen is net zoiets als een jas of pantoffels kopen: je wilt eerst weten wat je precies koopt. Zeg nou zelf: gebeurt het vaak dat je zomaar iets aanschaft zonder te weten hoe het zit, voelt, proeft, ruikt of smaakt? Hoogstwaarschijnlijk niet. Bij een website werkt dat ongeveer hetzelfde; voordat je een site koopt wil je weten wat je precies koopt.
Daarom bouw ik gewoon een dummy homepage voor je. Gratis. Kost geen cent!
Webdesign Heerenveen

Hi, ik ben Lilian!

Leuk dat je hier bent! In januari 2020 ben ik voor mezelf als webdesigner begonnen en ik heb sindsdien al heel wat tevreden klanten geholpen.

De afgelopen 30 jaar heb ik altijd bij grote uitgevers gewerkt; eerst als micromonteur bij Bonaventura (toentertijd uitgever van Elsevier, Hitkrant, Oor en nog veel meer tijdschriften) maar nam na een jaar of 8 mijn ontslag omdat ik in Parijs ging wonen. Al snel ontdekte ik dat ergens wonen toch iets anders is dan ergens op vakantie zijn en…

Laat een betaalbare website tegen een VAST tarief bouwen!

Ja, je leest het goed. Ik werk niet met onduidelijke uurtarieven, je weet vanaf het begin waar je aan toe bent!

Website met blog

625,-
 • Installatie WordPress
 • Inclusief 7 pagina's
 • Blogfunctionaliteit
 • Cookiebanner
 • Contactformulier
 • Design in huisstijl
 • Basic SEO
 • Aanmelding bij Google
 • Inclusief nalezen/redigeren van tekst
 • Fotobewerking (webvriendelijk maken)
 • Responsive design (mobiel & tablet)
 • 1 jaar lang GRATIS licentie Elementor Pro
  (daarna €49,- p/j)
 • -

Webshop

1125,-
 • Installatie WordPress
 • Zeven contentpagina's
 • Blogfunctionaliteit
 • Cookiebanner
 • Design in huisstijl
 • Contactformulier
 • Responsive design (mobiel & tablet)
 • Basic SEO
 • Aanmelding bij Google
 • iDeal betaalmogelijkheid
 • Giftcard mogelijkheid
 • Onbeperkt aantal producten
 • 1 jaar lang GRATIS licentie Elementor Pro
  (daarna €49,- p/j)

Onderhoud

150,- per jaar
 • Regelmatig onderhoud
 • Updates
 • Opschonen database
 • Back-ups
 • Veiligheidsscan
 • Kleine (tekstuele) aanpassingen
 • Controle dode links
 • Fotobewerking (webvriendelijk maken)
 • 1 jaar lang GRATIS licentie Elementor Pro
  (daarna €49,- p/j)
 • -
 • -
 • -
Betaalbare website webdesign Friesland

Heb je een product of dienst die je graag online verkoopt? Ik kan voor jou een eenvoudige webshop bouwen. Je krijgt een video-instructie mee waarin ik stap voor stap laat zien hoe je zelf producten toevoegt of aanpassingen verricht.

De webshop bouw ik in Elementor Pro waarbij ik gebruik maak van WooCommerce. De verkoop op je site verloopt automatisch, 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Recent afgeronde projecten

Klik hier om mijn portfolio te bekijken!

Als jij een kleine(re) ondernemer of particulier bent en graag een leuke – en betaalbare! – website wilt hebben zit je hier goed. Ik bouw – tegen vaste tarieven – websites. Mijn doel is om een site te bouwen die past bij jou, je product en je doelgroep en om ervoor te zorgen dat je site een visitekaartje voor je bedrijf is!

Als de site af is krijg je ook een handleiding mee waarin ik stap voor stap uitleg hoe je zelf kleine wijzigingen kunt aanbrengen zodat je mij helemaal niet meer nodig hebt. (Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je daarna geen beroep meer op me mag doen!).

Lili12

Wat zeggen tevreden klanten?

Meer weten?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden!