fbpx

1 Gratis pagina

Een website kopen is net zoiets als een jas of pantoffels kopen: je wilt eerst weten wat je precies koopt. Zeg nou zelf: gebeurt het vaak dat je zomaar iets aanschaft zonder te weten hoe het zit, voelt, proeft, ruikt of smaakt? Hoogstwaarschijnlijk niet. Bij een website werkt dat ongeveer hetzelfde; voordat je een site koopt wil je weten wat je precies koopt.
Daarom bouw ik gewoon een dummy homepage voor je. Gratis. Kost geen cent.

Vraag je gratis pagina aan!

Ja, je leest het goed. Ik bouw gewoon één pagina voor je zodat je een indruk krijgt van je toekomstige site. Dat kost je he-le-maal niets en je zit nergens aan vast. Als je zegt: ‘Meid, hartstikke aardig van je, bedankt voor de moeite maar ik ga toch liever naar een ander’ dan is er niks aan de hand.

Als je zegt: ‘Wat leuk, deze vormgeving is precies de stijl die ik in gedachten had!’ (en die kans is heel groot!) dan praten we verder.

Meer weten?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden!

Vraag Je Gratis Demopagina Aan!

Lijkt het je ook leuk om te zien hoe jouw site eruit kan zien? Om een demopagina voor je te maken is het handig als ik weet wat voor product of dienst je aanbiedt en welke sites je leuk vindt. Stuur me daarom een paar linkjes van sites die je aanspreken zodat ik op basis daarvan jouw GRATIS demopagina kan maken!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.