fbpx

1 Gratis pagina

Ik bouw – gewoon als service en ook omdat ik het leuk vind – 1 gratis pagina voor je. Een dummypagina zeg maar. Zodat je een idee krijgt van hoe je website eruit kan zien. Bij een website is het namelijk net als met een jas of pantoffels: je wilt eerst weten en zien wat je koopt. Zeg nou zelf: gebeurt het vaak dat je zomaar iets koopt zonder te weten hoe het zit, voelt, proeft, ruikt of smaakt? Hoogstwaarschijnlijk niet. Bij een website werkt dat ongeveer hetzelfde; voordat je een site koopt wil je weten wat je precies koopt.
Daarom bouw ik gewoon een dummy homepage voor je. Gratis. Kost geen cent.

Ja, je leest het goed. Ik bouw gewoon één pagina voor je zodat je een indruk krijgt van je toekomstige site. Dat kost je he-le-maal niets en je zit nergens aan vast. Als je zegt: ‘Meid, hartstikke aardig van je, bedankt voor de moeite maar ik ga toch liever naar een ander’ dan is er niks aan de hand.

Als je zegt: ‘Wat leuk, deze vormgeving is precies de stijl die ik in gedachten had!’ (en die kans is heel groot!) dan praten we verder.

100 603

Wil je weten hoe jouw site eruit zou kunnen zien?

Neem contact met me op. Ik bouw – geheel vrijblijvendéén pagina voor je zodat je ziet wat ik voor je kan betekenen!